Sisustussuunnittelija

Haluan auttaa asiakkaitani luomaan kodin, mikä ei vain näytä hyvältä vaan myös tuntuu hyvältä! Teen suunnittelu työtä aina asiakkaan toiveet ja tarpeet edellä. Arjen toimivuus, asumisturvallisuus, viihtyisyys sekä kodin tunnelma ovat minulle työssäni tärkeitä elementtejä.

Tarjoan sisustussuunnittelu palveluista tällä hetkellä sisustuskonsultointia missä voimme esimerkiksi järjestää tilan toimivaksi sekä turvalliseksi kalusteiden uudelleensijoittelulla, valita oikeat värisävyt tai tarvittaessa annan käyttöösi laajat yhteistyöverkostoni, mistä on rahallisen hyödyn lisäksi käytännön hyötyä mm. luotettavien ja osaavien ammattilaisten löytyminen nopeasti.

Ammattijärjestäjä palveluiden yhteydessä autan aina asiakasta tämän niin toivoessa, sisustamiseen ja esteettiseen puoleen liittyvissä asioissa. Voimme esimerkiksi järjestelyurakoinnin jälkeen yhdessä rymsteerata huoneen tai tilan kauniiksi tai neuvon konkreettisesti kuinka tila kannattaa sisustaa viihtyisäksi ja asiakas voi tehdä viimeistelytyön itsekseen myöhemmin.

– Sarita <3