Kategoria: Yleistä

Kuka minä olen?

Olen Sarita Silventoinen, Ajk:sta sisutussuunnittelijaksi keväällä 2022 sekä Anne te Velde-Luoman opeista ammattijärjestäjäksi loppusyksystä 2022 valmistunut toimivan arjen puolesta puhuja.

Olen 48 -vuotias ja perheeseeni kuuluu tytär sekä aviomies.

Asumme Ylöjärvellä rivitalossa, ja kotini onkin aina ollut tietynlainen leikkikenttä sisustusmielessä.

Olen pienestä pitäen rakastanut sisustamista. Muistankin, että parasta barbi leikeissä oli se kodin rakentaminen barbeille!

Myös oma huone lapsuudessa tai aikuisuuden kynnyksellä ensimmäinen oma koti, sai sisäisen ”sohvan kääntäjän” vauhtiin aina tietyn väliajoin. 😉

Nuoruudessa kuitenkin opiskelin itseni kokiksi ja koulun penkiltä melkeinpä suoraan hyppäsin työelämään, missä viihdyinkin sopan keittäjänä seuraavat 20 vuotta.

Mutta, aina mielessä pyöri tämä sisustamisen maailma. Voisiko siitä tulla minulle ammatti? Rohkeutta piti kerätä useampi vuosi, ennen kuin uskaltauduin lähtemään alaa opiskelemaan. Aloitin Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa, ja luin siellä itseni sisustusstailaajaksi 2019. Tuntui ettei se vielä kuitenkaan ihan riittänyt, joten hain Ajk jatkokoulutukseen sisustussuunnittelija opintoihin ja sieltä valmistun keväällä 2022 sisustussuunnittelijaksi. Ammattijärjestämisestä innostuin suuresti luettuani artikkelin missä kerrottiin haasteista mitä tavarapaljous tuo ihmisten koteihin ja elämään. Kiinnostuin aiheesta enemmän, tutkin ja luin lisää tietoa alasta. Lopulta Ilmoittauduin koulutukseen, pääsin mukaan ja tämä huikea koulutus oli monellakin tapaa käänteentekevä kokemus minulle. Kerron enemmän ajatuksiani tästä aiheesta blogin puolella!

Toiminimen perustin jo opintojeni aikana, ja nyt sitten opetellaan tätä yrittäjän elämää.

Olen puhelias ja avoin tunneihminen, vahvuuteni on sosiaalisuuteni ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olen tähän ikään mennessä ehtinyt kokea elämässäni monenmoista ja uskallan väittää nähneeni ja kokeneeni niin paljon elämän eri kirjoa, että pienestä en säikähdä! Kohtaan asiakkaani aina 100% luottamuksella, empatia edellä sekä aidolla halulla auttaa.

Rakastan lukemista ja hyvää kahvia!