Ammattijärjestäjä

Anne Te Velde-Luoman ammattijärjestäjä koulutus syksyllä 2022 oli minulle kerta kaikkiaan käänteentekevä kokemus! Jo heti koulutuksen ensimmäisenä päivänä koin vahvasti tunteen: ”Tämä on niin mun juttu!”

Ajatusmaailmani suhteessa tavaroihin muuttui totaalisesti. Aloitin koulutuksen yhteydessä myös oman kodin raivaus prosessin, enkä arvannut ollenkaan miten mullistava kokemus se oli! Se oli ja on nimenomaan prosessi, voisi sanoa sen olevan tähänastisen elämäni välitilinpäätös.

Se on uuden elämäntavan opettelua, missä jokaisen poislähtevän tavaran myötä olen saanut kotiini ja mieleeni lisää tilaa ja energiaa! Olen oppinut ymmärtämään kuinka paljon voimia vie suurten tavaramäärien hallinta, kuinka paljon voimia vie täynnä olevat kalenterit, sähköpostit tai loputon digimaailman kyydissä pysyminen.

Olen oppinut tällä matkallani paljon itsestäni, olen oppinut kuinka rakennan itselleni sekä perheelleni sujuvan arjen sekä toimivan kodin. Kodin missä jokaisella on tilaa olla, jokaisella on tilaa hengittää, omaa tilaa ja vapaus tehdä omia itselleen tärkeitä arjen asioita.

Olen oppinut myös että täyden voi tyhjentää itselleen sopivaksi ja liiasta voi tehdä kohtuullisen, näin sanoi opettajani Anne ja tämä lause onkin yksi ohjenuorani omassa elämässä sekä työssäni.

Kaikkea oppimaani käytän ammattijärjestäjä työssäni. Lempeällä otteella ohjaan asiakasta kohti tavoitetta jotta hän itse oivaltaa ja oppii prosessin idean. Autan konkreettisesti prosessissa sekä kerron kuinka edetään ja miten ylläpidetään saavutettu selkeä hyvän olon koti. Kuljen rinnalla niin kauan kuin asiakas toivoo ja palaan auttamaan tarpeen vaatiessa.

Sarita <3